Вхід | Реєстрація

Жителька Горішніх Плавень залишили свого 8-річного сина на добу самого вдома

Жителька Горішніх Плавень залишили свого 8-річного сина на добу самого вдома

Мешканка Горішніх Плавнів залишила малолітнього сина в орендованій кімнаті гуртожитка та поїхала до Миргородського району в особистих справах. Плач хлопчика почули сусіди та викликали поліцію. 

7-го вересня, близько 20:00, мешканці будинку, що на вулиці Портовій у Горішніх Плавнях, повідомили до відділу № 2 Кременчуцького райуправління про дитячий плач, що долинає з однієї з кімнат. За адресою оперативно прибули ювенальні поліцейські та слідчо-оперативна група міського підрозділу поліції.

Переконавшись, що хлопчик не може самостійно відчинити двері, правоохоронці вжили заходів для його «визволення». Кімнату відчинили, а хлопчика доправили до медичного закладу на період вивчення всіх обставин та ухвалення правових рішень. 

39-річна мати з’явилася у відділі поліції лише вранці наступного дня. За невиконання обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання дитини, відносно жінки склали адміністративний матеріал (стаття 184 КУпАП). Санкція статті передбачає адміністративне стягнення – штраф від 850 до 1700 гривень.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2023, 15:15 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації