Вхід | Реєстрація

У Кременчуці в посилці виявили дві гранати

У Кременчуці в посилці виявили дві гранати

Предмети, заборонені до пересилання, виявили працівники одного із відділень експрес доставки в місті Кременчуці та одразу повідомили про знахідку до поліції. Поліція небезпечні предмети вилучила та відкрила кримінальне провадження. 

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Полтавщини, до колцентру 102 поліції Полтавщини 28 вересня, близько 16:00, надійшло повідомлення про виявлені ймовірно небезпечні предмети в одній із посилок. На виклик негайно прибули поліцейські відділення №1 Кременчуцького райуправління, працівники вибухотехнічної служби поліції та інші екстрені служби. З дотриманням заходів безпеки та залученням відповідних фахівців боєприпаси вилучили. Наразі слідчі та оперативники поліції встановлюють джерело походження боєприпасів та причетну до правопорушення особу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження з бойовими припасами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2023, 10:28 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації