Вхід | Реєстрація

На Полтавщині розшукали чоловіка, який уночі заблукав у лісі

На Полтавщині розшукали чоловіка, який уночі заблукав у лісі

До поліції Полтавщини 10 жовтня, близько 20:30, надійшло повідомлення про зникнення чоловіка в лісі, поблизу села Ворони Великорублівської тергромади Полтавського району. Поліцейські розпочали пошуки зниклого.

Отримавши повідомлення про зникнення чоловіка, на його пошуки негайно направився особовий склад територіального підрозділу поліції. Також до пошукових заходів долучилися працівники кінологічної служби із трьома собаками та  рятувальники із селища Диканька.  

Андрій Аджубей, начальник сектору поліцейської діяльності №1 (с-ще Котельва), повідомив:

– Близько чотирьох годин тривали пошукові заходи зниклого. На щастя, близько першої години ночі його розшукали в лісовому масиві. Виявилось, що 43-річний чоловік близько 17:30 збирав гриби в лісі та заблукав. Самостійно знайти дорогу назад не зміг. Наразі з розшуканим все гаразд.

Поліція вдячна всім, хто брав участь у пошукових заходах, за допомогу та небайдужість. 

У свою чергу товариш розшуканого чоловіка подякував поліцейським відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського райуправління поліції за допомогу в пошуках друга.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2023, 11:38 | Котельва | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації