Вхід | Реєстрація

13 жовтня, у п’ятницю, вироку депутату не було

13 жовтня, у п’ятницю, вироку депутату не було

У цей день у Кобеляках відбулося чергове судове засідання по розгляду кримінальної справи, у якій фігурує депутат Білицької селищної ради.

Напередодні повідомлення про це на своїй сторінці у ФБ розмістила Людмила Кучеренко, голова громадської організації «Полтавський медіа клуб». Вона висловила припущення, що в цей день суддя може оголосити вирок. Окремо повідомила про те, що вісім громадських організацій висловили подяку Гунжелю за його діяльність.

Оскільки під час розгляду справи оприлюднюють інформацію, що класифікується, як військова таємниця, то засідання відбуваються у закритому режимі.
Вже наступного дня після судового засідання редакція «ЕХО» спробувала дізнатися про перебіг судового засідання.

У канцелярії Кобеляцького суду нам повідомили лише про те, що 13 жовтня вирок не був оголошений. А наступне судове засідання відбудеться не раніше листопада. І взагалі, ще надто рано говорити про те, коли суддя прийме рішення в цій справі.

Нагадаємо, що депутата Білицької селищної ради Павла У. затримали 4 серпня 2023 року за підозрою в поширенні інформації про розташування підрозділу ЗСУ із можливістю його ідентифікації. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками частини 2 статті 114 - 2 Кримінального кодексу України.

Після затримання підозрюваного заарештували. У разі, якщо провина буде доведена, то йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2023, 19:31 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації