Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік травмувався на роботі – упав з висоти

На Полтавщині чоловік травмувався на роботі – упав з висоти

До відділення поліції Оржиччини 16 листопада близько 11:30 надійшло повідомлення від медиків про травмування чоловіка на підприємстві в селі Лазірки Новооржицької громади. Поліція розпочала розслідування.

Отримавши повідомлення, на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група поліції та медики. За попередньою інформацією слідства, чоловік 1966 року народження отримав травми внаслідок падіння з висоти. Травмованого госпіталізовано до реанімаційного відділення Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції Оржиччини, під процесуальним керівництвом Оржицького відділу Лубенської окружної прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 271 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином - суб'єктом підприємницької діяльності, якщо це порушення спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Наразі обставини та причини події з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2023, 20:35 | Оржиця | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації