Вхід | Реєстрація

Негода на Полтавщині: рятувальники витягли зі снігового полону 175 транспортних засобів

Негода на Полтавщині: рятувальники витягли зі снігового полону 175 транспортних засобів

Станом на ранок 28 листопада підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС вже відбуксирували 175 транспортних засобів, у яких перебувало 243 людини. Крім того, рятувальники проводили розпилювання та прибирання дерев з доріг для відновлення руху.

Наприклад, 27 листопада о 15:35 служба порятунку отримала повідомлення про те, що через негоду, поблизу с. Денисівка Лубенського району, автомобіль екстреної медичної допомоги не може продовжити рух. Рятувальники, які прибули на виклик, відбуксирували автомобіль на безпечний узбіччя. Для надання допомоги залучалося 4 чоловіки особового складу 10-го державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки.

Загалом, для надання допомоги водіям на дорогах області було задіяно 207 осіб особового складу ДСНС та використано 67 одиниць техніки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації