Вхід | Реєстрація

На Полтавщині під колеса вантажівки потрапив велосипедист

На Полтавщині під колеса вантажівки потрапив велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 листопада близько 17:00 на 127 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Олексіївка Пирятинської громади Лубенського району. Поліція розпочала розслідування.

За попередніми даними слідства, вантажівка Renault Premium з напівпричепом, за кермом якої перебував 49-річний водій, скоїла наїзд на велосипедиста, 1974 року народження. Унаслідок цієї дорожньо-транспортної події велосипедист отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

За даною подією слідчим підрозділом Головного управління поліції Полтавщини, за процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП з'ясовуються слідством.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2023, 11:23 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації