Вхід | Реєстрація

На Полтавщині на трасі Київ-Харків насмерть збили чоловіка

На Полтавщині на трасі Київ-Харків насмерть збили чоловіка

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 листопада близько 20:00 на автодорозі Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Велика Круча Пирятинської територіальної громади Лубенського району. Поліція розпочала розслідування.

Як повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області, автомобіль Mercedes-Benz Vito, керований водієм 1972 року народження, скоїв наїзд на 59-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці. Після цього на потерпілого наїхав ще один автомобіль Skoda Fabia, під керуванням 47-річного водія. Унаслідок ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці.

За цим фактом слідчим підрозділом Головного управління поліції на Полтавщині, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини ДТП з'ясовує слідство.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2023, 15:33 | Пирятин | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації