Вхід | Реєстрація

У останню путь провели Віталія Брагіна, який загинув у війні з окупантами

У останню путь провели Віталія Брагіна, який загинув у війні з окупантами

Сьогодні, 4 грудня 2023 року, мешканці Кобеляцької та Білицької громад вшанували пам'ять військовослужбовця Віталія Брагіна, який віддав своє життя під час війни.

Віталій був призваний третім відділом Полтавського РТЦК та СП Полтавської області на військову службу. Він виконував обов'язки водія-електрика у відділенні самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї військової частини А2802.

Віталій Брагін загинув 25 листопада під час виконання військових обов'язків у районі населеного пункту Кринки на Херсонщині.

У останню путь Героя проводжали жителі Кобеляцької і Білицької громад, оскільки Віталій останнім часом проживав у селі Бутенки.

Низький уклін, честь та шана Герою!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації