Вхід | Реєстрація

За минулу ніч сили ППО збили над Україною 41 «Шахед»

За минулу ніч сили ППО збили над Україною 41 «Шахед»

У ніч на 6 грудня 2023 року окупанти використали безпілотники типу "Shahed" для атаки на територію України з двох напрямків: мис Чауда (Крим) та Курська область - Російська Федерація.

Про це повідомили у telegram-каналі Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Загалом зафіксовано 48 запусків ударних безпілотників "Shahed-136/131".

Внаслідок ефективного протиповітряного заходу, проведеного силами та засобами Повітряних Сил в співпраці з протиповітряними оборонними підрозділами Збройних Сил України, було знищено 41 ударний безпілотник противника.

Для відшкодування загрози було задіяно винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Збройних Сил України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації