Вхід | Реєстрація

Полтава першою безкоштовно роздаватиме бажаючим на півроку місця для бізнесу

У Полтаві вперше в Україні обласна і міська влади за підтримки ТРЦ "Київ" реалізували проект, в якому молодим городянам на півроку безкоштовно надаватимуть торгові площі для старту їхньої бізнес-діяльності.
Про це під час прес-конференції в інформагентстві "Новини України" повідомила заступник начальника відділу у справах сім'ї та молоді Юлія Северин. За її словами, проект "Молодь обирає бізнес!", що реалізовується місцевою владою спільно з торгово-розважальним центром "Київ", спрямовано на боротьбу з безробіттям.
«Область буде першою, де переможці отримають реальну допомогу для відкриття ідеї, яку вони описали в своєму бізнес-плані. Я думаю наш досвід буде вдалим і, можливо, ми проведемо семінар для представників органів виконавчої влади з усієї України і міністерства по обміну цим досвідом. Це буде неоціненний досвід і дуже корисний як для молоді, так і для нас. У Полтаві і по області є підприємці, які хотіли б надати якусь допомогу, але вона обмежується лише призами під час якогось заходу - це дуже мінімальні кошти, які не впливають на розвиток молодіжного підприємництва», - зазначила Юлія Северин.
Присутня на прес-конференції директор ТРЦ "Київ" повідомила, що безкоштовну піврічну оренду торгових площ від 1 до 1000 квадратних метрів отримають кандидати, які до 15 квітня 2010 року представлять і захистять найкращі бізнес-плани. Найбільш прибутковим з них, за словами Галини Барабаш, дістануться ще й фінансові інвестиції.
«Площа, яку ми можемо надати в безкоштовну оренду під реалізацію програми «Молодь обирає бізнес!» буде залежити від тих потреб, які будуть визначені в бізнес-плані. На сьогоднішній день в управлінні ТРЦ «Київ» більш ніж 50 000 кв.м. Людей, які взагалі не знають, що являє собою бізнес-план, будуть навчати його писати і захищати. Переможців даного проекту буде 9 і вони отримають фінансову підтримку – грошові гранти. Найкращих учасників, яких виберемо колективно, за участю спільної комісії, може бути й понад 25. Ми готові і маємо можливості та потужності для забезпечення їхньої діяльності на території нашого торгово-розважального комплексу, до складу якого входить торгівельний осередок, ринок, а також реалізовуються розважальні й соціальні програми. Це надзвичайно привабливо! Ми можемо сказати, що якщо бізнес-планів буде і 50, то ми маємо змогу реалізувати їхні ідеї у себе на території. Ми зможемо їх інформаційно забезпечити й підтримати», - запевнила директор ТРЦ "Київ".
По завершенні прес-конференції директор ТРЦ "Київ" спільно з присутніми представниками органів влади підписали угоду про реалізацію проекту "Молодь обирає бізнес".

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 09:20 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації