Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - «Мамай допомагає полтавцям лише за голоси на його підтримку», - О.Русін

ВІДЕО - «Мамай допомагає полтавцям лише за голоси на його підтримку», - О.Русін
Полтавський підприємець Олександр Мамай, який останні півроку активізував свою публічну діяльність і позиціонує себе як меценат і благодійник, допомагає малозахищеним верствам міста лише за певної вимоги – віддати голоси на його підтримку.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» повідомив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександр Русін.
Віце-мер з гуманітарних питань навів приклади звернень двох міських лікувальних закладів про надання їм допомоги, яким цей підприємець відмовив.
«Один лист з дитячої стоматологічної поліклініки, інший – з пологового будинку на ім’я директора ТОВ «Інтер-Агро» Мамая Олександра Федоровича з проханням надати допомогу для закупівлі обладнання. Відповідь – відмова. І далі ставиться вимога – зібрати 10 – 15 тисяч підписів і тоді він (Олександр Мамай – ред.) подумає», - обурювався такою позицією полтавського благодійника Олександр Русін.
І додав, що це не поодинокі випадки, бо до цього ж підприємця звертались і представники студентського самоврядування з проханням профінансувати поїздку на міжнародний конкурс «Міс Студентського світу – 2010» полтавської красуні Дарії Сенкевич, яка й стала переможницею. І знову була відмова.
«Коли до нас звернулись молоді люди, ми, зрозуміло, не могли стояти осторонь, тим більше, що вони звертались до підприємців, які їм відмовили у наданні допомоги в організації поїздки в Москву. Людина може роздати пакунки для певних категорій з певною метою… понад 60 тисяч продуктових наборів роздати і розповідати, що він є меценатом, але не допомогти молодій людині поїхати і прославити наше місто… Зрозуміло, що вона (Дарія Сенкевич – ІА «НОВИНИ УКРАЇНИ») - це один виборець, а не ті 60 тисяч виборців, які б могли потім піти і проголосувати. Проста молода і чарівна полтавка, яка за кордоном прославила наше місто», - зазначив Олександр Русін.
Віце-мер з гуманітарних питань подякував підприємцям і меценатам, які безкорисно допомагають полтавцям у їхньому повсякденному житті.
«Місто готується до відзначення 65-річниці великої Перемоги. Ми також готуємо різні заходи і дякуємо меценатам, які ще не перевелися у нашому місті і щиро допомагають простим полтавцям, не вимагаючи взамін зібрати 1000-2000 підписів, а просто роблять свою справу», - підсумував Олександр Русін.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 09:21 | Полтава | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації