Вхід | Реєстрація

Штрафи за порушення комендантської години

Штрафи за порушення комендантської години

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні законопроєкт, який передбачає запровадження штрафів за порушення комендантської години. Про це повідомив народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк. «За» проголосували 233 депутати.

«#10195 — адміністративна відповідальність за порушення громадянами комендантської години // за основу (233)», — написав Железняк.

Мета законопроєкту — встановити адміністративну відповідальність за порушення громадянами комендантської години та порушення суб’єктом господарювання встановлених на відповідній території спеціального режиму світломаскування або режиму роботи під час дії воєнного стану.

Документ пропонує запровадити штрафи: для громадян у розмірі від 8500 до 17 000 гривень, а для бізнесу — від 51 000 до 102 000.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2023, 13:56 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації