Вхід | Реєстрація

«Лідер» Віктора Білорибця дійшов до фіналу

«Лідер» Віктора Білорибця дійшов до фіналу

І в результаті здобув срібні нагороди.

25 грудня в Кам’янському відбувся святковий різдвяний турнір з футзалу серед юнаків 2012 років народження. Усього участь у змаганнях взяли чотири команди: кобеляцький «Лідер» (тренер Віктор Білорибець) і три місцеві колективи.

Система змагань складалася з півфіналів та фіналів. У півфіналі команда «Лідер» зустрілася з командою «Металург», гра закінчилася нічиєю з рахунком 1:1, далі була серія пенальті, яку наші юнаки виграли з рахунком 4:3. У фіналі зустрілися «Лідер» та АФК-11 із Кам’янського, матч закінчився з рахунком 10:0 на користь суперників. У підсумку змагань наші юнаки стали срібними призерами турніру. По завершенню переможці були нагороджені кубком та медалями.

Вихованці Сергія Калитки — п’яті

28 грудня в Горішніх Плавнях проходив турнір з футзалу «Промінь мрії CUP» серед юнаків 2014 років народження.

Учасника турніру стали  сім команд: кобеляцький «Лідер» (тренер Сергій Калитка), кременчуцький «Ягуар», «Гірник-спорт» із Горішніх Плавнів, «Шахтар» із Добропілля, кременчуцький «Мегаспорт», «КДЮСШ» із Кременчуцького району, «Гірник-спорт»-2 із Горішніх Плавнів.

Результати ігор: «Лідер» — «Ягуар» — 0:1, «Лідер» — «Шахтар» — 1:3, «Лідер» — «Гірник-спорт»-2 — 3:1, «Лідер» — «Мегаспорт» — 1:0, «Лідер» — «КДЮСШ» — 3:3, «Лідер» — «Гірник-спорт» — 0:2.

За результатом ігор команда «Лідер» посіла 5 місце. Кращим гравцем турніру став вихованець Кобеляцької ДЮСШ Давид Стокоз.

На завершення всі команди турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями за призові місця та за участь у змаганнях, а тренери отримали у подарунок спортивні футболки.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації