Вхід | Реєстрація

Більше 17 мільярдів надійшло до місцевих бюджетів

Більше 17 мільярдів надійшло до місцевих бюджетів

За 11 місяців до місцевих бюджетів Полтавщини спрямовано податків і зборів, які контролюються Головним управлінням ДПС у Полтавській області, в сумі 17 мільярдів 189,1 мільйона гривень.

Вказані надходження перевищили минулорічні показники відповідного періоду на 1 мільярд 264 мільйона гривень, або на 7,9 відсотка.

У розрізі основних бюджетоформуючих платежів до місцевих бюджетів надходження становлять з: податку на доходи фізичних осіб — 11 мільярдів 282,4 мільйона гривень; єдиного податку — 2 мільярди 14,8 мільйона, у тому числі з юридичних осіб — 548,2 мільйона, з фізичних осіб — 1 мільярд 54,4 мільйона гривень, із сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків — 412,3 мільйона; податку на майно — 1 мільярд 862 мільйони, у тому числі земельного податку та орендної плати — 1 мільярд 606,3 мільйона; рентної плати за користування надрами — 1 мільярд 202,3 мільйона; податку на прибуток — 409,3 мільйона; акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів — 225,9 мільйона; екологічного податку — 71 мільйон.

З початку 2023-го забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в сумі 12 мільярдів 967,3 мільйона, що більше відповідного показника минулого року на 2 мільярди 568 мільйонів, або на 24,7 відсотка.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня, 13:05 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації