Вхід | Реєстрація

«Водоканал Плюс» рекомендує перевіритися на предмет заборгованості

«Водоканал Плюс» рекомендує перевіритися на предмет заборгованості

Кабінет Міністрів України Постановою №1405 від 29.12.2023 року вніс зміни до Постанови №206 від 05.03.2022 року «Про деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» та виключив пункт, щодо заборони відключення побутових споживачів-боржників за спожиті комунальні послуги, в тому числі за ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ (крім територіальних громад, що розташовані на територіях, на яких ведуться бойові дії).

Відтак, постачальник має право на припинення централізованого водопостачання побутовим споживачам при наявності заборгованості.

З метою запобігання припинення централізованого водопостачання, адміністрація ККП «Водоканал Плюс» рекомендує звернутися до їх служби (м.Кобеляки, вул.Покровська, 43А, 0990027682) для звірки за спожиті та сплачені послуги, а у разі виявлення заборгованості – сплатити її у найкоротший термін.

Якщо немає можливості сплатити заборгованість за спожиті послуги у повному обсязі, пропонується звернутися із заявою та пакетом документів для укладання договору про реструктуризацію заборгованості.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 січня, 12:43 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації