Японська кухня вже давно не є екзотичною для більшості українців. Зараз важко знайти людину, яка б не пробувала ту чи іншу страву із традиційної японської кухні. Тому й не дивно, що запит в пошуковику "доставка суші у Києві" є надзвичайно популярним.
Тим більше, що перелік страв, які вважаються кулінаркою візитівкою країні Сонця, що сходить, не такий вже й довгий.
Передусім потрібно згадати, а ще краще, особисто спробувати:
- суші;
- сашимі;
- онігірі;
- моті;
- саба;
- удон;
- темпура;
- унагі;
- норімакі;
- будь-який суп.
Ну а справжні гурмани не зможуть заспокоїтися, доки не посмакують легендарною рибою-фугу.
Та все ж найпопулярнішою серед українців японською стравою безумовно є суші. Вони входять в меню багатьох закладів харчування, причому зовсім необов'язково тих, які спеціалізуються на східній кухні.
Безумовною перевагою саме цієї страви є й можливість її швидкої та якісної доставки. Скажімо, компанія We Sushi, яка давно займається приготуванням і продажем страв японською кухні, доставляє суші по Києву та області за 45-90 хвилин. Що для величезного мегаполіса дуже швидко. А суші є такою стравою, що за вказаний період часу не втрачає своїх смакових якостей. І в цьому - їх додаткова перевага.
Від корпоративу - до сімейної вечері
Ще одна перевага страв на приготуванні яких спеціалізується We Sushi - це їх така собі універсальність. Адже вони стануть "родзинкою" столу у багатьох випадках, підійдуть і для корпоративну, і для спокійної сімейної вечері.
В переліку японських смаколиків, яку готують професійні українські кухарі:
- роли;
- сети;
- комбо;
- салати і закуски;
- супи;
- десерти.
Звичайно японці не вважаються законодавцями кулінарної моди саме в розділі десертів. Але звикнувши до смаку суші і супу місо, зовсім не зайвим буде скуштувати і десерт на базі рису та гранатів, бананів чи маракуйі.
А далі, вже вибір кожного - чи замовляти суші із доставкою чи відвідати один із десятків ресторанів із мережі компанії We Sushi. У кожного із запропонованих варіантів є свої переваги.
Головне - не втрачати здорового глузду і почуття міри. Так, японська кухні не грунтується на рафінованих продуктах насичених так званими "швидкими" вуглеводами і зіпсувати здоров'я споживаючи саме такі страви практично неможливо. Зайвим підтвердженням цієї тези є факт довголіття японців. Та все ж передавати "куті меду" не варто.
Трішки ролів, тарілочка супу і легенький десерт – і здоров'я та довголіття гарантовані.