Вхід | Реєстрація

Полтавська ОВА розірвала договір будівництва укриття з підозрілим виконавцем

Полтавська ОВА розірвала договір будівництва укриття з підозрілим виконавцем

Полтавська ОВА розірвала договір на 32 млн грн. на будівництво укриття у Лубнах.

Про це повідомив Філіп Пронін, голова Полтавської ОВА, у Telegram.

«Не допущено незаконного використання бюджетних коштів. Це черговий результат роботи групи “Прозорість і підзвітність”», – написав він.

Мова про договір будівництва найпростішого укриття на території Лубенської спецшколи I-III ступенів №6. Цей тендер проаналізували фахівці Бюро економічної безпеки, аудитори й податківці. Рекомендували замовнику його розірвати.

Виявили кілька вагомих ризиків стосовно переможця тендеру. Техніки для виконання робіт він не має. Оренда техніки оформлена з порушенням законодавства: ФОП, який надав майно в оренду, не має права на здійснення цього виду господарської діяльності.

Також голова Полтавської ОВА повідомив, що директор компанії є фігурантом кримінальних проваджень щодо привласнення бюджетних коштів і шахрайства. Додатковим аргументом до розірвання договору стало те, що підприємство має 13 відкритих контрактів і лише 13 робітників.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого, 18:18 | Лубни | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації