Вхід | Реєстрація

У Чорному морі потопили російський десантний корабель «Цезар Куніков»

У Чорному морі потопили російський десантний корабель «Цезар Куніков»

ГУР атакувало дронами російський великий десантний корабель "Цезар Куніков" у Чорному морі, він затонув, - ЗМІ

Одразу декілька ЗМІ з посиланням на власні джерела в ГУР МО повідомили цю інформацію. Ти м часом в російських телеграм-каналах, наближених до військових, фактично підтверджують цю інформацію, але запевняють, що "весь экипаж жив".

Пізніше розвідники підтвердили, що потопили великий десантний корабель чф рф.

14 лютого 2024 року Головне управління розвідки у взаємодії з усіма складовими Сил безпеки і оборони України знищили великий десантний корабель «цезарь куніков» чорноморського флоту держави-агресора росії. Успішну місію здійснили спецпризначенці «Групи 13» ГУР МО України.

Ворожий корабель атакували ударними морськими дронами “Magura V5” біля берегів тимчасово окупованого Криму неподалік міста Алупка. У підсумку «цезарь куніков» отримав критичні пробоїни по лівому борту і почав тонути. Символічно, що російський офіцер, чиїм іменем назвали корабель, був убитий рівно 81 рік тому.

Великий десантний корабель «цезарь куніков» проекту 775 ― одне із найновіших російських суден. Міг вміщати 87 членів екіпажу на борту. Використовувався терористичною москвою під час воєн проти Грузії, Сирії та України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого, 09:56 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації