Вхід | Реєстрація

Тамілу Шару-Махно поновлять на роботі

Тамілу Шару-Махно поновлять на роботі

21 лютого суддею Кобеляцького суду Макарчуком було оголошене рішення по справі за позовом завуча міського ліцею № 2.

Суд скасував наказ про звільнення завуча із роботи. Після цього Таміла Шара-Махно знову повернеться на своє робоче місце в Кобеляцький ліцей № 2.

Нагадаємо, що це вже другий поспіль випадок, коли директор навчального закладу Поліна Тараненко звільняє завуча, а та поновлюється після рішення суду.

Окрім того завучу мають виплатити близько 74 тисячі гривень зарплати за період вимушеного прогулу і компенсувати 20 тисяч завданої моральної шкоди.

Рішення щодо поновлення на роботі має бути виконане негайно.

Звичайно ж і ця частина суддівського вердикту і все, що стосується зарплати та компенсації моральної шкоди, ще може бути оскаржене в Апеляційному суді.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого, 11:34 | Кобеляки | Суспільство
1. ixtamnetka2 / 21 лютого, 19:30
Молодець Таміла ! Довела всім "цим ", що вона Людина, з якою так не можна ! І взагалі так з людьми поступать не можна ! Людину, яка все своє життя віддала школі, роботі, як якусь дворнягу під зад коліном ! Та хто ти така , Полінко ? Хто тобі дав таке право ? Господи, Поленько, та на тебе без сліз не глянеш ! А твої граматичні помилки в право писанні бачимо, навіть , ми - читачі фейсбуку ! Це ганьба ! Ти думаєш, що схопила Бога за бороду ? Та з вас з кумою все місто сміється ! ВСЕ !!! Тільки хтось мовчки, хтось пошепки, хтось на весь голос, але сміються всі ! І ждуть коли весь цей цирк закінчиться ! А він закінчиться це точно ! І як ти тоді будеш людям в очі дивитися ?
2. ixtamnetka2 / 21 лютого, 20:34
Багато доводиться чути останнім часом, про пенсіонерів, про молодість і т.д. Дорогенькі, ми всі колись будемо старими, пенсіонерами. І до цього факту слід ставитися з повагою, а не так як у нас в Кобелякаж ! Це що заслуга молодих, чи провина старих ? І таке відношення я спостерігаю тільки в Кобеляках ! Коли іти на пенсію Таміла буде вирішувати сама і тільки сама. Може й завтра, а можливо через 10 років... Час покаже ! І ніхто не в праві керувати і вказувати людині! Поки ноги носять і є бажання, поки й ходитиме. А молодь нехай вчиться, поки є такі як вона !
3. ixtamnetka2 / 21 лютого, 20:37
А за виплату компенсації- це взагалі абсурд ! Чого з нашого карману ? Хто лоханувся, нехай той і платить ! Це ж Полінкин косяк чи мій ? Чого з мого карману будуть все оплачувакти ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації