Вхід | Реєстрація

Уряд уже готує законопроєкт про військовий збір для ФОП, – Гетманцев

Уряд уже готує законопроєкт про військовий збір для ФОП, – Гетманцев

Кабінет міністрів готує законопроєкт, який дозволить збільшити надходження до бюджету. Зокрема, документ передбачає збільшення військового збору для приватних підприємців (ФОП).

Про це повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев в ефірі марафону "Єдині новини", повідомив Censor.net.

За словами голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева, Міністерство фінансів працює над збільшенням доходів державного бюджету на 44 млрд грн. Нардеп додав, що очікують представлення цього законопроєкту вже у березні. Однак, він не зазначив, якою буде сума військового збору.

Уряд має намір запровадити сплату військового збору для ФОПів та юридичних платників єдиного податку, а також для певних видів операцій з нерухомим майном та ювелірними виробами.

безпеку та оборону у 2023 році впритул наблизилися до 2 трильйонів гривень, хоча початково планувалися у розмірі 1,14 трильйона. Тому в цьому році їх теж доведеться збільшувати.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня, 14:51 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації