Вхід | Реєстрація

Полтавчанин завдяки програмі «Власна справа» розширив свою клініку

Полтавчанин завдяки програмі «Власна справа» розширив свою клініку

Програмою «Власна справа» скористався житель Полтави. Він отримав грант на суму 250 тис. грн. Завдяки цим коштам придбав нове обладнання та розширив спектр послуг у своїй клініці.

«Придбали нове обладнання для кінезітерапії. Це два кросовера, тяга для м’язів спини, частково гроші витратили на оренду. Переїхали в нове приміщення, оформили ліцензію і повністю укомплектували штат працівників задля медично-реабілітаційної діяльності. Взяли ще двох працівників», – розповів для пресслужби Полтавської ОВА підприємець Дмитро Мироненко.

Для реабілітації використовують спеціальні тренажери. Нове обладнання дозволяє проводити «лікування рухом». Це напрямок фізичної терапії, який передбачає виконання активних і пасивних рухів, певних вправ лікувальної гімнастики та роботи на тренажерах для досягнення терапевтичного результату.
Також проводять лікувальну гімнастику.

«Зазвичай до нас звертаються з проблемами опорно-рухового апарату та з різними видами невралгій. Я розписую програму тренувань, в індивідуальному порядку підбираємо кожному вправи, залежно від проблеми», – розповіла старший фізіотерапевт Віра Яценко.

У Центрі допомагають людям відновитися після травм.

«Я сюди звернувся з проблемою суглобів. Після операції настала обмежена контрактура та обмежений рух суглобів. Поки що спостерігаю прогрес, але ще треба буде займатися мінімум місяць, щоб досягти стабільного результату», – розповів пацієнт Олександр Синельніков.

За рік клініку відвідали 1,5 тис. пацієнтів. Для військових і пільговиків діють знижки.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 березня, 11:17 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації