Вхід | Реєстрація

2800 тіл військових вдалося ідентифікувати

2800 тіл військових вдалося ідентифікувати

За даними Міністерства охорони здоров’я України, станом на початок березня вдалося ідентифікувати більше 2800 тіл і фрагментів невідомих українських військових, які загинули внаслідок воєнної агресії РФ. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради Дмитро Лубінець за підсумками зустрічі із членами сімей загиблих військовослужбовців.

Приводом для зустрічі стало те, що члени сімей військовослужбовців нарікали на тривалий строк ідентифікації невпізнаних тіл, розповів Лубінець. На зустріч запросили представників державних органів для спілкування, з’ясування причин і обговорення шляхів, які допоможуть вирішити проблему.

Триває процес пошуку загиблих для повернення для поховання, повідомив омбудсмен. Крім того, у низці випадків рідні не можуть знайти тіла військових, бо їх не передали українській стороні. Проте процес репатріації тіл відбувається, запевнив Лубінець.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня, 19:58 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації