Вхід | Реєстрація

Sweetopia Royale: що відомо про майбутню новинку від Relax Gaming

Sweetopia Royale: що відомо про майбутню новинку від Relax Gaming

Постачальник програмного забезпечення Relax Gaming незабаром випустить слот на тему цукерок під назвою Sweetopia Royale. Це гра з кластерними виплатами, що містить різноманітні функції та використовує механіку респінів замість каскадної, збираючи виграшні гральні зображення одне за одним. Даний ігровий автомат виконаний у фентезійному світі, де все виглядає, наче зроблене з цукру, різних видів печива. На полі видно будівлі з дахами з черепиці, краплі маршмелоу на передньому плані.

Головні характеристики гри

Цей слот пропонує ігрове поле розміром 7x, де для формування виграшних комбінацій потрібно з'єднати як мінімум 4 однакові символи по горизонталі/вертикалі. У грі відсутні каскади, але є функція повторних спінів, як у багатьох ігрових автоматах Ельслотс казино. Ця гра має високу волатильність і RTP 96,1%. Список запропонованих зображень включає: 

  • 4 цукерки — низькооплачувані; 

  • 5 тортів — високооплачувані. 

Виграшні кластери з 4 символів приносять виплати 0,1х-1х ставки, кластер з 49 символами — 1 000х-5 000х ставки. У грі немає символів-джокерів, але є багато інших елементів, які можуть допомогти збільшити можливий приз.

Які бонусні функції пропонуються?

Сучасний автомат Sweetopia Royale - слот з багатьма функціями, включаючи повторні спіни, монети, фріспіни, можливість купівлі бонусів. Коли виграшні кластери формуються, вони залишаються на місці, інші зображення повторно обертаються, збільшуючи кластер. Функція респінів триває, поки кластер росте, виграш виплачується по завершенні гри. 

На початку або закінченні ігрового раунду може бути активована випадкова бонусна функція, така як додавання містері-символа на барабани або додатковий повторний спін. Комбінації суміжних зображень об'єднуються в більші, збільшуючи виграш. Це відбувається перед кожним респіном. 

Коли формується комбінація символів монет, починається повторний спін монети. Під час цього спіна на барабанах залишаються лише монети, символи модифікаторів, збільшуючи шанси на більший виграш. Збираючи скатери, гравець може отримати безкоштовні спіни. Під час дії бонусної функції фріспінів модифікатори можуть бути покращені, збільшуючи потенційні виграші. Також можлива покупка безкоштовних спінів за певну вартість

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня, 13:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації