Вхід | Реєстрація

В Ікура знають, чого клієнт попоїсти бажає

В Ікура знають, чого клієнт попоїсти бажає

Для сучасного українця якість страв, які він споживає, являється надзвичайно важливим питанням. Смажені на олії пиріжки більшість громадян обходять стороною, обираючи домашню їжу чи перевірені заклади харчування. Та через шалений ритм життя ми не в змозі перекусити за графіком вдома чи в кафе. Та при цьому маємо чудову можливість замовити в зручне для нас місце страви, приготовані віртуозами кулінарії з ресторану доставки Ікура. Більш ніж за 7 років своєї успішної роботи онлайн-заклад харчування відкрив свої представництва в 17 українських містах. Завдяки Ікура, доставка їжі в Полтаві вийшла на абсолютно новий рівень, оскільки ресторан доставки має ряд суттєвих переваг над подібними закладами. А більшість полтавців напам’ять знають інтернет-адресу сайту Ікура https://ikura.ua/poltava/uk.

Ресторан у вас вдома чи в офісі

Особливість ресторану доставки Ікура полягає в тому, що заклад немає залу, де відвідувачі могли б скуштувати фірмові стави кухарів. При цьому політика компанії складається з двох основних принципів: надзвичайно смачна кухня і майже миттєва доставка замовлення до клієнта.

Також у своїй роботі колектив Ікура дотримується таких правил:

  1. для приготування страв використовуються виключно свіжі інгредієнти,
  2. оригінальні блюда в меню, список яких постійно розширюється,
  3. постійний контроль за якістю продукції,
  4. для кухарів і менеджерів закладу надзвичайно важливими є відгуки і побажання клієнтів, аби навіть найвибагливіші клієнти залишилися задоволеними.
  5. у меню закладу представлена японська й італійська кухні, тож клієнти мають можливість замовити на обід чи вечірку різноманітні роли, суші, піцу, пасти, гамбургери, оригінальні десерти, безалкогольні напої.

Кур’єр, котрого не доводиться довго чекати

Компанія постійно стежить за тим, аби смачні страви кур’єри швидко доставляли до замовника. Подібний формат дозволяє клієнту швидко перекусити оригінальними блюдами, адже колектив Ікура турбується про апетит і настрій замовника.

Обрати страви з величезного меню можна на сайті компанії чи безпосередньо зробити замовлення по телефону. До того ж, ресторан працює з 10-ої ранку до 23-ої. Оплата замовлення проводиться готівкою або через систему Liqpay.

Для того, аби страви були теплими, а напої — холодними, при доставці використовуються термосумки.

Насолоджуйтеся витонченими стравами за унікальними рецептами від спеціалістів Ікура та будьте спокійними за їх якість.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня, 14:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації