Вхід | Реєстрація

У Білицькі громаді провели навчання з військової підготовки

У Білицькі громаді провели навчання з військової підготовки

14 березня у Білицькій ТГ провели навчання з базової загальновійськової підготовки, організовані Полтавською районною військовою адміністрацією, з метою підготовки населення до національного спротиву.

Про це повідомили на сторінці Білицької громади у Facebook.

На навчання зібралися працівники різних організацій, які виявили зацікавленість у підвищенні своєї військової підготовки та готовності допомогти в разі потреби. Фахівці своєї справи – досвідчені військові та інструктори – відповідально провели навчальні заходи, поділившись своїми знаннями та практичним досвідом. Учасники тренувань не лише засвоїли теоретичні аспекти, а й успішно відпрацювали навички на практиці.Такі заходи стають важливим елементом зміцнення обороноздатності територіальних громад та підвищення рівня безпеки у країні.

Протягом тренувань чоловіки громади оволоділи знаннями з 5 ключових предметів:

  • Тактична медицина: надання першої допомоги в умовах бойових дій, рятування життя та мінімізація втрат.
  • Підготовка зв'язку: налагодження та використання засобів зв'язку для координації дій та отримання актуальної інформації.
  • Правова підготовка: розуміння своїх прав та обов'язків у воєнний час, знання законодавства щодо мобілізації та територіальної оборони.
  • Заходи з питань евакуації: планування та здійснення евакуації людей та майна у разі надзвичайної ситуації.
  • Інженерна підготовка: правила поводження з вибухонебезпечними предметами, правила мінної безпеки.

"Тренування проводились висококваліфікованими фахівцями – досвідченими військовими та інструкторами, які передали учасникам не лише теоретичні знання, а й допомогли їм відпрацювати навички на практиці. Ці заходи є частиною загального зусилля Полтавського району у підготовці до можливих викликів та загроз, і мають на меті забезпечити нашу готовність до будь-яких випробувань. Разом до Перемоги!", - наголосив Дмитро Романов начальник Полтавська Районна Військова Адміністрація



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня, 11:36 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації