Вхід | Реєстрація

Полтавщина — у лідерах за розвитком Інтернету

Полтавщина — у лідерах за розвитком Інтернету

Щорічно Мінцифра проводить дослідження Індексу цифрової трансформації регіонів. Він містить 8 субіндaексів, 28 індикаторів та 88 показників. Субіндекс — це показник у загальному індексі, який формується на основі середніх значень індикаторів з урахуванням коефіцієнтів.

У межах дослідження Індексу одним із субіндексів є розвиток інтернет-мережі. Середнє значення в цій категорії в минулому році становить 0.632 із 1 можливого. Найкращий показник на Харківщині, Полтавщині і Тернопільщині.

Показники, що впливали на ефективність субіндексу, — підключення укриттів до швидкісного Інтернету та організація Wi-Fi доступу для відвідувачів. Загалом доступ до Інтернету в 2023-му забезпечено в: 5000 укриттів закладів середньої освіти, більше 3500 укриттів у закладах дошкільної освіти, понад 570 закладів охорони здоров’я.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня, 15:24 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації