Вхід | Реєстрація

10 тисяч за ексклюзив. Це дорого?

10 тисяч за ексклюзив. Це дорого?

Весілля для більшості людей залишається подією неординарною і урочистою навіть в сучасному наскрізь цифровому і прагматичному світі, де все підкоряється вимогам функціональності і доцільності. Все, та не зовсім. Інакше не влаштовували б люди весільних церемоній, не шили б чи не замовляли ексклюзивних жіночих суконь чи чоловічих смокінгів.

Так, є цифрова "Дія", є швидкісний Інтернет, а з усім цим і можливість ледве не одружитися он-лайн. Але... Але душа бажає свята.

А яке ж свято, яка весільна церемонія може бути повноцінною без такого атрибуту, як сукня нареченої?

Хвалити Бога і підприємливих українців, зараз молодятам не потрібно "сушити" власну голову, "напружувати" родичів і записуватися в чергу до модної кравчині "тьоті Зої". Якщо зайти на сторінку https://oksana-mukha.kyiv.ua/wedding-dress, то дійсно можна відчути приємний шок від тієї кількості пропозицій по справжньому ексклюзивних весільних суконь.

При цьому будинок весільної моди пропонує не лише унікальні моделі суконь. Серед переваг бренду  ОKSANA MUKHA:

  1. унікальні рішення;
  2. моделі нестандартних розмірів;
  3. можливість покупки он-лайн;
  4. відповідність вимогам сучасної моди.

Тобто наречена може замовити сукню, якої дійсно не буде в жодної іншої жінки світу. А це тішить не менше, аніж сама церемонія весілля.

А якщо ще й уважно переглянути всі моделі суконь та ціни на них, то одружуватися хотітиметься ще і ще. 10 тисяч гривень за ексклюзивну сукню може дозволити собі  молода пара будь-якого достатку.

І ніякого унісексу

Звичайно відомий український бренд ОKSANA MUKHA спеціалізується на виготовленні не лише виключно весільних суконь. Адже жінки прагнуть бути красивими і вишуканими більше аніж один раз в житті. Саме тому клієнткам пропонують:

  • випускні сукні;
  • вечірні сукні;
  • костюми.

Цікаво, що по бажанню замовників майстрині бренду можуть пошити наряд для екзотичної весільної чи іншої церемонії. Адже якщо хтось має можливість і бажання відсвяткувати весілля на Гаваях, то чому б не мати і відповідну сукню?

І, як свідчить статистика замовлень, в ательє бренду ніякі зміни, проблеми чи тенденції не відміняють бажання жінок виглядати розкішно і сексуально. Навіть в цифровому світі в якому, цитуючи Ліну Костенко "все минати поспіша". А як можна виглядати розкішно і сексуально не маючи вбрання від ОKSANA MUKHA? Питання зовсім не риторичне.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня, 11:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації