Вхід | Реєстрація

Юні кобелячани зіграли на чемпіонаті ГО ВФСТ «Колос»

Юні кобелячани зіграли на чемпіонаті ГО ВФСТ «Колос»

Нещодавно в місті Городенка на Івано-Франківщині відбувся чемпіонат ГО ВФСТ «Колос» з футзалу для юнаків 2009-2010 та 2011-2012 років народження. В цих змаганнях дві команди від Кобеляцької ДЮСШ, під керівництвом тренера Сергія Калитки, представляли Кобеляцьку громаду.

Про участь кобеляцьких спортсменів розповіли у пресслужбі Кобеляцької ОТГ.

Команди були розділені на дві групи в обох вікових категоріях. У групі юнаків 2009-2010 років народження команда «Лідер» зіграла одну гру в нічию і програла іншу, набравши 1 бал у турнірній таблиці. Юнаки боролися за 5-7 місця і в підсумку посіли 6 місце.

Серед юнаків 2011-2012 років народження команда «Лідер» зіграла 3 гри, в яких здобула перемогу, зіграла в нічию і зазнала поразки. Вони потрапили до півфіналу, але поступилися з рахунком 0:2. У боротьбі за бронзові медалі команда зіткнулася з командою з Могилів-Подільської громади і програла з рахунком 1:2, зайнявши в підсумку 4 місце.

За словами тренера Сергія Калитки, на результат вплинуло кілька факторів, включаючи довгу дорогу та хворобу частини команди. Велику увагу до здоров'я та підтримки дітей приділяла медична сестра Кобеляцької спортивної школи та мама одного з гравців, Ірина Пивовар. Тренер подякував своїм командам за відданість та боротьбу та висловив вдячність вболівальникам, особливо батькам, які приїхали підтримати своїх дітей на цих змаганнях.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня, 16:59 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації