Вхід | Реєстрація

«Обмежено придатні» служитимуть у бойових підрозділах

«Обмежено придатні» служитимуть у бойових підрозділах

Згідно з новим законом, визнані обмежено придатними до служби військовозобов’язані повторно пройдуть медичний огляд і можуть бути визнані придатними або непридатними. Про це повідомив народний депутат України Федір Веніславський у ефірі телемарафону.

Після того, як Верховна Рада ухвалила законопроєкт про забезпечення прав військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист, який, зокрема, передбачає повторний медогляд протягом дев’яти місяців для військовозобов’язаних, яких визнали «обмежено придатними», поняття «обмеженої придатності у воєнний час» виключили із законодавства.

Як пояснив нардеп, коли наведуть лад і чітко визначать, хто придатний, а хто непридатний, військовозобов’язані можуть бути мобілізовані, якщо будуть придатними, і зможуть поповнити вакантні місця в бойових підрозділах і бригадах.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня, 18:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації