Вхід | Реєстрація

116 бригада запрошує до своїх лав

116 бригада запрошує до своїх лав

Полтавський батальйон тероборони, який входить до складу 116-ї бригади територіальної оборони, має бойовий досвід у Сумській та Харківській областях. Уже більше року виконує бойові завдання на Донецькому напрямку.

Наразі військове формування шукає вмотивованих добровольців. Про умови вступу розповів старший групи рекрутингу військової частини А7310 Андрій Усенко. Він зауважив, що наразі добровольці можуть самостійно обирати частину та посаду. Кандидату надаватимуть повний супровід на всіх етапах.

«Добровольців, які хочуть служити саме в нашій частині, ми супроводжуємо від подачі звернення – до призначення на посаду. Тримаємо на контролі, щоб людина потрапила саме на ту посаду, яку вона обрала. Перш ніж потрапити на службу, всі проходять підготовку в навчальних центрах ТрО», – розповів Андрій Усенко.

У бригаді є офіцерські, сержантські, солдатські посади. При відборі враховують й професійний фах кандидата. Наразі в частині є вакансії водія, стрільця, кулеметника, гранатометника, бойового медика та інші. Також є посади психологів та фінансистів.

За консультацією можна звернутися до рекрутингового Центру в Полтаві.

Дізнатися інформацію можна за телефоном гарячої лінії 095 186 53 60 або перейти за посиланнями – https://poda.gov.ua/attachments/172552 , https://recruiting.mod.gov.ua/index.html  й заповнити анкету.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня, 17:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації