Вхід | Реєстрація

Кредитні кошти: як отримати позику та способи її погашення?

Кредитні кошти: як отримати позику та способи її погашення?

За роки незалежності Україна помітно розвинулась у багатьох сферах та галузях, в тому числі й у фінансових питаннях. Тому навіть тоді, коли в українців виникають складні ситуації, пов’язані з грошима, наприклад, покупками різних товарів чи оплатою послуг, банки та фінансові установи допомагають з ними впоратись, пропонуючи послуги кредитування.

Повнолітня особа може отримати кредити на карту без дзвінків, щоб оплатити свої споживчі потреби. Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» надає споживчі кредити у розмірі від 3 000 до 200 000 грн строком від 3 до 36 місяців. Сума і терміни можуть відрізнятись в залежності від обраного виду позики та її умов.

Споживче кредитування для позичальників зручне тим, що можна швидко отримати терміново потрібну суму грошей, а повертати її невеликими частинами протягом тривалого часу, не надто обтяжуючи свій бюджет.

Порядок отримання позики

Отримати кредитні кошти у АБ «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» можуть лише українські громадяни віком від 21 до 65 років, які не збираються виїжджати за межі держави у період погашення позики. 

А процедура тут проста і передбачає такі етапи:

  1. Зайти на сайт і знайти кнопку «Замовити», яку потрібно натиснути, щоб на екрані з’явилась анкета для заповнення;
  2. Внести необхідні дані і відправити заявку;
  3. Дочекатись дзвінка від представника банку і дати відповіді на запитання, які він ставитиме;
  4. Зачекати 25 хвилин, щоб дізнатись рішення про видачу або відхилення позики (зазвичай клієнти отримують схвалення);
  5. Якщо рішення на вашу користь, залишається підписати договір, але спершу потрібно уважно прочитати всі його умови, щоб потім не було «сюрпризів».

З того моменту, коли договір буде підписано, він вступить у дію, а на ваш рахунок надійдуть кошти. 

На сайті є кредитний калькулятор, яким варто скористатись перед оформленням позики, аби приблизно уявляти, яку суму потрібно буде вносити щомісяця, щоб погасити кредит (в залежності від його розміру і терміну повернення).

Із документів, які знадобляться для отримання кредитних коштів, обов’язковими є український паспорт та ідентифікаційний код. Якщо сума перевищуватиме 50 000 грн, то потрібно надати ще й довідку про доходи.

Доступні способи погашення позики

Клієнти банку «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ», які отримали у ньому кредит, можуть вносити щомісячний платіж тим способом, який для них буде найзручнішим. А варіанти є такі:

  • каса у відділенні банку (потрібні будуть реквізити договору);
  • термінал самообслуговування (необхідно дуже уважно перевіряти введені дані);
  • онлайн-банкінг (зручний спосіб для тих, хто звик оплачувати рахунки через інтернет).

Якщо у вас з’явиться можливість повністю погасити кредит достроково, умови договору це дозволяють. І можна не боятись штрафних санкцій за це, оскільки їх немає. А от якщо ви прострочите платіж, штраф уже буде. 

Більше інформації про кредити та інші послуги банку дізнавайтесь на сайті або телефонуйте на гарячу лінію – спеціалісти дадуть відповіді на ваші запитання і запропонують фінансові продукти під ваші потреби.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня, 11:52 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації