Вхід | Реєстрація

Рашисти обстрілами пошкодили половину енергетичної системи України, - Кулеба

Рашисти обстрілами пошкодили половину енергетичної системи України, - Кулеба

За словами міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, в інтерв'ю виданню Foreign Policy, російські безпілотники та ракети завдали значної шкоди українській енергетичній інфраструктурі, зруйнувавши близько половини системи.

"Половина нашої енергетичної системи пошкоджена, а ми все ще повинні керувати країною, вести військові дії і збирати підтримку всього світу", - підкреслив він.

Кулеба також зазначив, що балістичні ракети, які Росія використовує для атак по енергооб'єктах, стали основною проблемою у цьому конфлікті.

"Насмілюсь сказати, що якби інша країна постраждала від такого масштабу енергетичної руйнації, вона виглядала б набагато гірше, ніж Україна. Ми тримаємося, бо багато чого навчилися. Ми стійкі, знаємо, які ставки. Але просто, щоб дати зрозуміти вашим глядачам: половина нашої енергетичної системи пошкоджена, і нам все ще доводиться керувати країною, вести військові дії та заручатися підтримкою всього світу", – додав він.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня, 11:22 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації