Вхід | Реєстрація

У Горішніх Плавнях виявили тіло жінки – поліція затримала імовірного вбивцю

У Горішніх Плавнях виявили тіло жінки – поліція затримала імовірного вбивцю

18 травня близько 17:00 до відділу поліції №2 у місті Горішні Плавні надійшло повідомлення від перехожого, що в садовому товаристві «Юність» знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Поліція розпочала розслідування.

На місце події швидко прибула слідчо-оперативна група, оперативники та криміналісти. Поліцейські встановили, що загиблою є 65-річна місцева мешканка.

Олександр Акіменко, тимчасово виконуючий обов'язки начальника відділу поліції №2, повідомив, що під час проведення перших слідчих та оперативних заходів з'ясувалося, що до вбивства жінки причетний її близький родич 1979 року народження. Його встановили та затримали впродовж кількох годин згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові вже повідомлено про підозру, і вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Слідство встановлює обставини та мотиви злочину.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації