Вхід | Реєстрація

Держбюджет отримав 482 мільярди податків

Держбюджет отримав 482 мільярди податків

Надходження до державного бюджету в січні-травні по платежах, що контролюються Державною податковою службою України, становлять 482,4 мільярда гривень, про це повідомляє пресслужба ДПС.

«За оперативними даними, надходження (сальдо) до державного бюджету в січні – травні 2024 року по платежах, що контролюються ДПС, становлять 482,4 мільярда гривень», — йдеться в повідомленні.

Надходження (сальдо) до загального фонду державного бюджету в січні-травні становили 440,5 мільярда гривень. Показники розпису Міністерства фінансів України за доходами загального фонду державного бюджету виконано на 111,3%.

Надходження (сальдо) до державного бюджету в травні по платежах, що контролюються ДПС, становлять 109,5 мільярда гривень.

Надходження (сальдо) до загального фонду державного бюджету в травні становили 100 мільярдів гривень. Перевиконання показників розпису Міністерства фінансів України за доходами загального фонду державного бюджету становить 6,9%, додаткові надходження до бюджету становлять 6,4 мільярда гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації