Вхід | Реєстрація

Андріївські аматори вшанували батьків

Андріївські аматори вшанували батьків

Із нагоди свята в місцевому закладі культури відбулася концертна програма.

15 червня жителі Андріївки та навколишніх населених пунктів зібралися на святковий захід з нагоди Дня батька. Точніше, захід об’єднав у собі кілька свят: Міжнародний день сім’ї, День матері, День батьків і День батька.

Як пояснили ведучі Анатолій Ляскало і Настя Хамула, організатори заходу поєднали ці свята, аби освідчитися в любові до родини.

Глядачі переглянули цікаву концертну програму від самодіяльних артистів із Маячки та Нехворощі: танцювальних колективів «Дивоцвіт» і «Лебідоньки», дуету «Ніжність» і гурту «Маків цвіт», вокалістів Людмили Лебедин, Тетяни Штогрін та Улянки Олешко. Музичні композиції підготували Євген і Соня Даценки. Ірина Дяченко продекламувала віршовану гумореску Павла Глазового, а Галина Ховрат і Світлана Примасюк поставили жартівливу сценку «Баба повернулася з Туреччини». Хедлайнером концертної програми став андріївський гурт «Бабоньки-голубоньки».

До речі, захід ненадовго переривався через вимкнення електрики. Та проблему допомогли  вирішити Олександр Григоренко і Євгеній Даценко. Вони привезли генератор та підключили до нього сценічну апаратуру.

Заступниця голови Нехворощанської сільської ради Світлана Калініченко подякувала артистам за цікаві номери і бездоганну підготовку.

І це добре, коли є такі помічники, коли є розуміння і допомога. Скажімо, керівництво громади та адміністрація Маячківського ЗЗСО забезпечили автобусом для підвезення артистів з Маячки і Нехворощі. Приємно, що підтримати андріївських колег приїхали очільники Нехворощанського і Маячківського закладів культури — Ірина Дяченко і Світлана Герасименко. На жаль, тільки цих закладів, бо в громаді є й інші Будинки культури, і їх керівниць теж раді були б бачити у глядацькій залі, хоча б на знак вияву професійної солідарності.

На завершення концерту присутні хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців, які віддали життя в боротьбі з російськими загарбниками.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації