Вхід | Реєстрація

Сироватка для волосся: Як зберегти красу за допомогою одного засобу

Сироватка для волосся: Як зберегти красу за допомогою одного засобу

Волосся – дзеркало, що показує наше відношення до його стану та зовнішнього вигляду. Аби воно було завжди красиве та здорове важливо використовувати правильну доглядову косметику. Одним з таких засобів є сироватка для волосся – легкий, невагомий концентрат, який поєднує цінні, інноваційні комплекси активних компонентів. Вони в свою чергу інтенсивно насичують та ефективно діють на пасма. Існують на олійній та водній основі.

Для чого потрібна сироватка та її головні переваги 

Головна перевага сироватки-концентрату – комплексний догляд на всіх рівнях. Вона насичує від коренів до кінчиків, інтенсивно живить та зволожує. Сироватки призначені для всіх типів волосся і ось їх особливості: 

  • Живлення та зволоження. Зазвичай сироватки містять інноваційні активні компоненти: вітаміни, кислоти, олії, екстракти, білки, направлені на глибоке зволоження та живлення пасм. Допомагають зменшити посічені кінчики, роблячи волосся більш гладким і менш ламким.
  • Захист від впливу зовнішніх факторів. Захист від навколишнього середовища, УФ-променів, токсинів – ще одна важлива перевага. Після використання сироватка створює невидимий шар на пасмах, який надійно захищає та запобігає травмуванню структури. 
  • Підвищення еластичності. Сироватки сприяють зміцненню та покращенню пружності. Засоби роблять пасма більш стійкими до пошкоджень та сильними. Сприяють росту нових волосків. До того ж, регулярне використання покращить текстуру, зробить локони більш блискучими і відновить природные сяйво.
  • Приборкання та покращення вигляду. Сироватки покращують не тільки стан волосся, а й полегшують стайлінг, розчісування, плетіння. Локони стають більш слухняними та піддатливими, знижується ризик травмування, дискомфорту та пошкодження. 

Спосіб застосування сироватки

Перед застосуванням важливо обрати засіб на водній або олійній основі (все залежить від типу волосся). Підготуйте пасма:

  • Нанести необхідну кількість засобу по всій довжині волосся та розподілити, уникаючи корені (використовувати сироватку у відповідних кількостях, адже можливе передозування та обтяження волосся).
  • Сироватка наноситься на вологі, але чисті після миття голови пасма. Застосовується перед стайлінгом, тому після нанесення засобу треба виконати укладку або просто підсушити волосся феном. 
  • Цей засіб підходить для частого та навіть щоденного використання. Не обтяжує. Дарує блиск та захист.

Висновок 

Перед тим, як обрати доглядові засоби для волосся важливо визначити свій тип пасм та навіть стан шкіри голови. А вже наступне завдання – підбір косметики: порівняння брендів, відгуки, склад, цінова категорія. Не бійтесь експериментувати. Тож, сироватка – один з важливих живильних продуктів для будь-якого волосся. Вона дарує доглянутий вигляд та натуральне сяйво. Не обтяжує, надовго зберігає красу та здоровʼя пасм. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації