Вхід | Реєстрація

Жителям Кобеляцької громади виділили 176 тися гривень на лікування

Жителям Кобеляцької громади виділили 176 тися гривень на лікування

Заступник міського голови Сергій Омельченко провів засідання медичної комісії, де розглядалися питання надання матеріальної допомоги жителям Кобеляцької громади.

Як повідомили у пресслужбі Кобеляцької міськради, члени комісії перевірили подані пакети документів на відповідність вимогам, затвердженим рішенням виконавчого комітету. Після аналізу та обговорення комісія рекомендувала надати допомогу 17 заявникам згідно з пунктом 5.1 Положення. Ці виплати передбачають матеріальну допомогу у розмірі 10 000 гривень на проведення важких операцій, зокрема для онкохворих, курси хіміотерапії та лікування інших серйозних захворювань за висновком медичної комісії.

Також трьом заявникам було рекомендовано надати допомогу згідно з пунктом 5.2 Положення, яка передбачає виплати у розмірі 2 000 гривень для лікування онкохворих, які знаходяться на диспансерному обліку.

В результаті засідання комісія рекомендувала виділити з місцевого бюджету 176 тисяч гривень на лікування жителів Кобеляцької громади. Ця фінансова підтримка є важливим кроком у забезпеченні медичної допомоги мешканцям громади, які опинилися в складних життєвих обставинах.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації