Вхід | Реєстрація

Кожна гардеробна починається з дверей

Кожна гардеробна починається з дверей

Протягом останніх декількох років у інтер’єрі склалася мода на мінімалізм. Кімнати квартир, будинків чи офісів дизайнери намагаються мінімально умебльовувати, аби залишити більше простору. Знали б про таку тенденцію люди, які жили в совку, коли заради меблевої стінки місяцями стояли в черзі та переплачували кільканадцять рублів продавцю, який «діставав» для них меблі чехословацького виробництва. Сьогодні ж непотрібні дерев’яні гарнітури замінили спеціально обладнаними кімнатами, що отримали назву гардеробна. У них ідеально розташовуються всі речі на своїх місцях, при цьому інші кімнати не спотворюються меблевими стінками чи шафами. Тож щасливому власнику правильно спланованого приміщення для зберігання одягу та переодягання залишається лише купити двері в гардеробну, що вдало доповнюватимуть загальний стиль житла.

Чому гардеробні двері це зручно й естетично

Систему гардеробного приміщення уже встигли оцінити тисячі жителів нашої країни, яким у дитинстві довелося зростати в квартирах з величезними шафами, і кожен із них відзначає значні переваги сучасного рішення. Зокрема:

  • суттєва економія вільного простору в помешканні, тобто, відсутність зайвих меблів, що обмежують територію, впливають на розміри кімнат,
  • можливість розмістити в гардеробній не лише одяг, а й чимало інших речей, включаючи дитячі іграшки, білизну, різноманітні аксесуари,
  • окремо відведена кімната для перевдягань,
  • надзвичайна компактність, що досягається завдяки збірним меблям, таким чином, у гардеробній є лише полки, без зайвих шафочок, відділів і стінок,
  • ціна, що доступна кожному практично кожному. Адже якщо власник квартири чи офісу має кошти на придбання шаф, то оплатити гардеробну він точно зможе, ще й на диван чи стільці залишиться.

Та найголовніше, що всі речі, котрі раніше були розкидані по всій квартирі, знаходитимуться в одній окремо відведеній кімнаті. Тим більше, що час на прибирання суттєво скоротиться за рахунок обмеженої площі.

Якщо пофантазувати, то в гардеробній слід розкинути достатнє освітлення, встановити пуф для зручності перевдягання.  

Окрасою гардеробної є двері

І це дійсно незаперечний факт, підтверджено фахівцями компанії «ТРІО ДВЕРІ». Адже, як говориться в прислів’ї, зустрічають по одежі, а проводжають — по розуму, так відбувається і з гардеробною, бо приміщення розпочинається саме з дверей. І в мультибрендову салоні «ТРІО ДВЕРІ» представлений величезний асортимент ​​продукції від провідних вітчизняних виробників. Якщо сумніваєтеся, то відвідайте офіційний сайт компанії https://triodveri.ua/ і оберіть кращі двері для своєї гардеробної.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації