Вхід | Реєстрація

Пляшки з пластику – найпопулярніший варіант ємності для рідин

Пляшки з пластику – найпопулярніший варіант ємності для рідин

Подача, продаж та виготовлення продуктів у харчовій промисловості та індустрії не обмежується лише їжею. Різноманітні напої є також частиною даної індустрії. Вони є частиною бізнесу, єдина мета якого – надати якісну послугу або продати хороший продукт та отримати за це прибуток. Із рідинами – аналогічно. Для того, щоб продати їх, їх треба розфасувати. Для фасування використовуються пластмасові пляшки, котрі виготовляються з деяких видів полімерних матеріалів. У нас у компанії «Allpack» ви зможете вибрати підходящий варіант даного виду тари. Усе є на нашому офіційному сайті.

Види полімерних матеріалів, з яких робляться типові пластмасові пляшки

Даного виду ємності виробляються з трьох основних видів пластику. Серед них є такі:

  1. ПЕТ. Дана абревіатура розшифровується так: поліетилентерефталат. Найбільше пляшок робиться саме з нього. Він м’який, але форму свою зберігає, якщо на нього ззовні нічого не впливає. Захист вмісту в такого матеріалу високий, він хоч и прогинається під час ударів, потім він відновлює свою форму. Є в поліетилентерефталату одна особливість: воду та інші рідини в тарі з нього можна зберігати за температури не вище +25 градусів за Цельсієм. Якщо температура повітря нижча, то подібний пластик жодним чином на якість вмісту не впливає. Якщо вища даного показника, то використовувати пляшку – не варіант. Але загалом поліетилентерефталат є популярним матеріалом, з якого роблять ємності для різноманітних рідин.
  2. Поліпропілен. Даний вид пластику вважається харчовим. Він дорожчий та вимагає більших ресурсів для свого виготовлення, але він розрахований на більшу температуру, за якої можна в пляшках з нього тримати рідкі продукти. Ця температура сягає +96-ти градусів за Цельсієм. Даний вид пластику також м’який, хоча й більш твердий, ніж поліетилентерефталат. Тара з нього має високий ступінь захисту вмісту.
  3. Полікарбонат. З нього роблять ті ємності для рідин, котрі використовуються під час занять спортом. Такі пляшки є твердими та мають найвищий рівень захисту вмісту. Але й ціна висока.

Якщо у вас залишилися питання, то задавайте їх нашим досвідченим менеджерам. Вони вам нададуть детальні відповіді на все, що вас цікавить.

 

Критерії, за якими розділяють пляшки в компанії «Allpack»

У нас у компанії «Allpack» даний вид ємностей розділяють за такими критеріями:

  1. Об’єм. У нас представлена тара різного об’єму – від 100 мл до 5 л.
  2. За шириною горла: класичне вузьке та широке. У кожного варіанту є свої переваги.
  3. За формою: «тубус» – прямі та високі, однієї ширини; та класичні – зі звуженнями, їх легко тримати в руках.

В компанії «Allpack» ви знайдете тільки якісну продукцію. Поспішайте купувати в нас.

 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації