Вхід | Реєстрація

За добу внаслідок пожеж знищено 8 га сухої рослинності

За добу внаслідок пожеж знищено 8 га сухої рослинності

Протягом лише однієї доби 1 липня рятувальники, працівники місцевої пожежної охорони та лісники ліквідували 7 займань сухої трави, сміття та лісової підстилки. 5 пожеж виникли на відкритій території та 2  - у лісових масивах Полтавського та Кременчуцького районів.

Як повідомили в ГУ ДСНС області, внаслідок пожеж вогнем було знищено близько 2 га лісової підстилки, 8 га сухої рослинності та сміття на площі 0,3 га. 

Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців вдалося не допустити поширення полум’я на значні території. 

Рятувальники вкотре наголошують на важливості дотримання правил пожежної безпеки! За інформацією синоптиків, 2-4 липня на території Полтавської області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадуємо вам прості правила, що допоможуть запобігти пожежі, зокрема не розводьте багаття у лісі та лісопосадках, не паліть, не кидайте непогашені сірники або недопалки. Не залишайте просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір’я, не спалюйте суху траву, сміття.

У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером 101!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації