Вхід | Реєстрація

Ситуація з електроенергією полегшиться в серпні

Ситуація з електроенергією полегшиться в серпні

Це відбудеться після планових ремонтів енергоблоків АЕС та зміни погодних умов, повідомив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.
Згідно його заяв, у серпні очікується закінчення ремонтних робіт на певній частині атомних енергоблоків і буде більше доступної потужності. З іншого боку, енергетики сподіваються, що погодні умови не будуть такими жорсткими і в українській енергосистемі налагодиться помірніше споживання. Також фахівці розраховують, що в серпні буде більше генерувальної спроможності через закінчення ремонтів.

Зокрема, зараз на відключення світла впливають регулярні обстріли, спека та обмежені можливості імпорту електроенергії.

Крім того, зі слів Кудрицького, триває літня ремонтна кампанія на доволі великій кількості електростанцій. Ця ремонтна кампанія потрібна для того, щоб ми взимку мали максимум можливої доступної потужності наших електростанцій, зокрема атомних.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації