Вхід | Реєстрація

У Горішніх Плавнях під час бійки чоловіка порізали ножем

У Горішніх Плавнях під час бійки чоловіка порізали ножем

До відділу №2 (Горішні Плавні) Кременчуцького районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що на вулиці Космонавтів у ніч на 7 липня під час конфлікту між двома чоловіками один із них отримав ножове поранення. Поліція розпочала розслідування.

Заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун повідомив:

«У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок сутички місцевий мешканець 2002 року народження завдав ножового поранення чоловікові 1996 року народження. Потерпілого місцевого мешканця госпіталізовано до лікарні, де його прооперували. Стан чоловіка лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Слідчі поліції затримали причетного до злочину чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу»

За цим фактом, під процесуальним керівництвом Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької окружної прокуратури, слідчий підрозділ поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації