Вхід | Реєстрація

Осіння пора для комунальників – час прибирання не тільки сміття, а і опалого листя

Останнього, до речі, надміру не тільки на вулицях і парках міста, а і біля пАм'яток історії та культури. Аби і восени музейні заклади та пАм'ятки мали охайний вигляд, до прибирання території долучаються волонтерські загони полтавських вишів.
Сергій - студент 4 курсу полтавського вишу. Розповідає, вибір професії не пов'язаний з екологією, однак переконаний, що благоустрій рідного міста напряму залежить від кожного його мешканця. Тому цьогоріч вирішив долучитися до волонтерської акції по прибиранню пам'яток історії та культури.
Сергій Одаренко, волонтер, член трудового загону^
- Нам, звичайно, небайдужий стан цього музею, взагалі - чистота міста Полтави, адже наше місто належить до одного з найчистіших міст України. Ми маємо підтримати цей статус і тому ми тут працюємо, прибираємо.
Разом із Сергієм до прибирання літературно-меморіального музею-садиби Володимира Короленка долучилось більше 10-ти студентів. Прибирають опале листя, перекопують сад. В обласному молодіжному центрі праці розповідають: така акція - не перша, минулого разу наводили лад в урочищі Шумейково.
Анатолій Безпалюк, директор обласного молодіжного центру праці^
- Відповідно до указу Президента, до всеукраїнської акції «Пам'ятати, відродити, зберегти», ми зібрались на садибі Короленка молодіжним трудовим загоном.
Залучати молодь до волонтерської роботи, розповідає Анатолій Безпалюк, допомагають деканати вишів. Продовжує, цьогоріч, окрім садиби Короленка, допоможуть прибрати інші музейні заклади і пам'ятки.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2009, 16:00 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації