Вхід | Реєстрація

Чи можна кататися по Ворсклі без прав?

Чи можна кататися по Ворсклі без прав?

Гідроцикли і навіть невеликі катери вже давно не є якоюсь екзотикою для будь-якого регіону України. Їх у власності мають чимало українців, незалежно від місця проживання.

Адже зараз навіть жителі невеличких провінційних містечок чи навіть сіл мають фінансову можливість придбати той чи інший водний транспорт. Звичайно про океанські яхти мова не йде, але гідроцикли давно стали звичним явищем на малих чи середній річках України.

Але досить часто власники усіх названих маломірних водних видів транспорту чи то не знають, чи забувають про те, що повинні отримати відповідні документи на право керування ними.

І той факт, що в тебе є гідроцикл і ти можеш на ньому кататися по Ворсклі, Пслу чи Сулі не звільняє тебе від певних обов’язків. Мало того, що водій такого судна повинен мати посвідчення на право керування ним. Потрібно ще й техогляд проходити.

Більш детально про всі ці важливі нюанси можна прочитати на https://docs.seamensway.com/.

Звичайно, перелік послуг, які надає консалтингова компанія Seamensway, набагато ширший. Адже компанія спеціалізується в основному на оформленні морських документів.

 В переліку найбільш популярних послуг:

  • дипломування;
  • сертифікати;
  • посвідчення особи моряка;
  • послужна книга моряка;
  • віза США;
  • проходження всіх необхідних тестів;
  • права на маломірні судна в тому числі на гідроцикли;
  • техогляд і реєстрація маломірних суден.

Від Одеси і до Луцька

Компанія Seamensway географічно розташована в Одесі. Це й зрозуміло, адже Південна Пальміра є портовим і моряцьким містом із багатовіковою історією.

Але звертаються за послугами до компанії моряки і власники суден практично із усієї України. В епоху цифрових технологій будь-яку послугу можна отримати в режимі он-лайн.

А наявність семирічного досвіду роботи в області надання послуг саме морякам, та команди справжніх професіоналів, які знають про морське право і все, що з цим пов'язано, робить цю компанію безсумнівним лідером у своїй галузі. Недаремно ж більше семи тисяч моряків скористалися її послугами.

А зважаючи на те, що Україна й надалі залишатиметься морською державою, а українці не дивлячись на всі сьогоднішні проблеми ставатимуть лише заможнішими, можна не сумніватися, що запит на отримання документів моряка та на право управління маломірними суднами, буде лише зростати.

А якщо буде попит, то пропозиція не забариться. Компанія Seamensway до цього давно готова.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації