Вхід | Реєстрація

«Скляні» технології: від автосалону до зимового саду

«Скляні» технології: від автосалону до зимового саду

Вікна є невід'ємною частиною будь-якої будівлі. де знаходяться люди. А безрамне скління є невід'ємною частиною високотехнологічного приміщення, в якому можна почувати себе максимально комфортно. Та ще й насолоджуватися прекрасним естетичним виглядом.

Саме тому продукція і послуги дніпровської компанії ALUMIX користуються постійним попитом. Адже в ній мають потребу дуже різні споживачі. Серед них:

  1. власники будівель і котеджів;
  2. заклади торгівлі і харчування;
  3. автосалони;
  4. офіси і бізнес-центри.

І в цьому немає нічого дивного. Адже в 21 століття люди прагнуть окрім високого рівня комфорту і безпеки мати ще й відповідну естетику.

І, саме використання технології безрамного скління відповідає усім трьом вимогам. Відсутність традиційних рам не лише забезпечує максимальне проникнення світла, а й створює бездоганний естетичний вигляд для будь-якого приміщення, будь-то престижний автосалон чи зимовий сад біля заміського котеджу.

Ну а використання панорамного скління взагалі створює ефект постійного перебування у відкритому середовищі. Все ніби поряд - і хмари на небі, і дерева в саду і, водночас, зверху не капає, збоку не холодить.

Алюміній і скло - матеріали 21 століття

Людство на протязі розвитку свої цивілізації вже використовувало безліч матеріалів для виготовлення необхідних йому предметів. Починали, як ми всі пам’ятаємо, із каменю.

Та все ж сучасні технологічні рішення передбачають використання саме алюмінію та скла. Вони відповідають вимогам як безпеки, так і комфорту та довговічності.

Тому в компанії ALUMIX пропонують своїм клієнтам саме розсувні алюмінієві вікна. Можливо зараз вони й дорожчі аніж дерев'яні чи пластикові, але їх переваги із запасом компенсують вищу вартість.

Звичайно ж, дніпровська компанія не обмежується виключно продажем безрамних вікон.

В широкому асортименті представлені:

  • ворота;
  • ролетні системи;
  • автоматика;
  • двері;
  • термоштори;
  • навіси з полікарбонату;
  • перевантажувальні системи;
  • все для сонцезахисту.

Окрім того спеціалісти компанії можуть і готові надати додаткові послуги.

Серед них, передусім, консультування перед здійсненням покупки, а далі - проектування і монтаж.

Тобто потенційний замовник отримує весь необхідний пакет послуг разом із самою продукцією.

Тому й не дивно, що серед клієнтів компанії не лише підприємства чи жителі Дніпропетровської області. Компанія працює по всій Україні - від заходу і до сходу.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації