Вхід | Реєстрація

В Україні розшукують 42 тисячі безвісті зниклих людей - МВС

В Україні розшукують 42 тисячі безвісті зниклих людей - МВС

Станом на липень 2024 року в Єдиному реєстрі осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, на розшуку знаходяться 42 000 осіб.

Про це повідомив начальник відділу Управління МВС з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Дмитро Богатюк, передає Укрінформ.

"Загалом з початку роботи реєстру до нього було внесено відомості про понад 51 тисячу осіб, які вважалися зниклими безвісти за особливих обставин. На сьогоднішній момент ця цифра включає осіб, які до цього часу перебувають у розшуку. Таких у нас наразі близько 42 тисяч", - заявив він.

Він додав, що МВС має інформацію про близько 7 тисяч осіб, щодо яких відомості вже встановлені.

Серед них понад 3 тисячі осіб, місцезнаходження яких встановлено, і які живі-здорові. Більшість з них - колишні військовополонені. Також наразі ідентифіковано близько 4 тисяч тіл. Більшість з них - це наші оборонці, які раніше вважалися зниклими безвісти, але згодом були ідентифіковані, - повідомив представник МВС.

Він додав, що понад 90% розслідувань щодо зникнення безвісти осіб проводить Нацполіція, і часто трапляється так, що особа вважається зниклою безвісти за особливих обставин, а потім підтверджується, що вона перебуває в полоні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації