Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі у пожежі загинув пенсіонер

У Миргородському районі у пожежі загинув пенсіонер

До відділення №3 поліції в селищі Велика Багачка Миргородського району 17 липня близько 14:00 надійшло повідомлення від працівників ДСНС про пожежу в селі Рокита Миргородського району.

Про інцидент повідомив відділ комунікації поліції в Полтавській області.

Отримавши повідомлення, на місце події негайно вирушили слідчо-оперативна група місцевого підрозділу поліції та рятувальники.

Попередньо встановлено, що пожежа сталася в приватному будинку в селі Рокита. Після ліквідації пожежі в одній із кімнат було знайдено тіло господаря будинку (1937 року народження) без ознак життя. Для з'ясування причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу.

Слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно загибель людей) Кримінального кодексу України.

Причини та обставини події з'ясовуються слідством.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації