Вхід | Реєстрація

Фермери дивляться в бік газових пальників

Фермери дивляться в бік газових пальників

Не дивлячись на те, що людство активно працює над тим, щоб використовувати якомога більше відновлювальних джерел енергії і досягає в цьому аспекті певних успіхів, альтернативи природному та зрідженому газу, поки що немає.

І саме тому різноманітне газове обладнання, в тому числі і пальники weishaupt не те, що не втрачають актуальності, а з року в рік попит на нього лише зростає.

Німецькі газові пальники зайвою реклами не потребують. Вони вже перевірені десятиліттями та сотнями тисяч споживачів, а це, в основному промислові підприємства, де в першу чергу звертають увагу на економічність та надійність обладнання.

Протягом останнього десятиліття, надто, зараз, в період воєнного лихоліття, на подібне обладнання все більше уваги звертають і аграрії. І не лише великі агрохолдинги, а й навіть фермери, котрі мають в обробітку по кілька сотень гектарів землі.

Адже у всіх сільськогосподарських виробників одним із головних завдань є не лише виростити ту чи іншу продукцію, а й довести її до кондиційного стану. У більшості випадків проблеми виникають саме із вологістю зерна. Особливо це актуально для кукурудзи і соняшнику.

Багато фермерів, не кажучи вже про агрохолдинги побудували власні зерносховища та сушарки. А для того аби сушити збіжжя використовували або електрику або газ.

І, як виявилося виграли ті, хто віддав перевагу саме газу. Адже із електроенергією зараз постійні проблеми. І, на жаль, немає підстав для того аби сподіватися на їх швидке вирішення.

Між тим сучасні газові пальники дають можливість вибирати, який саме газ використовувати. Вони здатні працювати:

  • на природному газі;
  • на біогазі;
  • на зрідженому газі.

Не газом єдиним

Газові пальники - це чудово. Але німецькі виробники розробили і впровадили у виробництво пальники, що можуть працювати і на інших видах палива.

Передусім мова йде про:

  1. біоетанол;
  2. дизельне паливо;
  3. керосин;
  4. нафта;
  5. мінеральні оливи;
  6. жири.

Звичайно для сучасної України використання нафтопродуктів теж є проблемою

 Але, водночас, рідкопаливні пальники, що працюють на біоетанолі чи жирах можуть стати не лише джерелом тепла, а й можливість не просто утилізувати, а отримати користь від різноманітних органічних решток. Цієї сировини в аграрній державі, якою є Україна, вистачає.

Ну, а комбіновані пальники weishaupt, що мають здатність спалювати різні види палива можуть стати ледве не панацеєю для багатьох виробництв.

Ще однією величезною перевагою німецьких пальників є їх відповідність найвищим екологічним стандартам.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації