Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міська рада виділить допомогу для 15 мобілізованих військовослужбовців

Кобеляцька міська рада виділить допомогу для 15 мобілізованих військовослужбовців

20 липня 2024 року відбулося чергове засідання комісії при Виконавчому комітеті Кобеляцької міської ради, де розглядали заяви на матеріальну допомогу жителям громади, включаючи мобілізованих військовослужбовців.

Як повідомили у пресслужбі Кобеляцької міської ради, комісія розглянула 15 пакетів документів, поданих мобілізованими військовослужбовцями, і після детального аналізу кожної заяви одноголосно прийняла позитивні рішення щодо всіх 15 заявників.

Згідно з пунктом 5.8 Положення про порядок та умови надання матеріальної допомоги мешканцям Кобеляцької міської територіальної громади, кожному заявнику з міського бюджету буде виділено по 10 тисяч гривень. Ці кошти мають на меті підтримати військовослужбовців та їхні сім'ї у складний для країни час.

До речі, минулого місяця було розглянуто та погоджено виділення коштів по 17 заявах.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації